Profile Photo


FAQ


Please find answers below to frequently asked questions

KOGA MOGU KONTAKTIRATI UKOLIKO IMAM PITANJE VEZANO ZA BOŽIĆNI ESCAPE?

U ovogodišnjem Božićnom escape-u sudjeluje pet escape room-ova: The Old Lock Up Escape Rooms Zagreb, ClueGo Escape Room Zagreb, Fox In A Box Escape Room, Escape Art Zagreb I Elephant In The Escape Room. Ukoliko imate pitanja vezana za Božićni escape, možete kontaktirati BILO KOJI od navedenih escape room-ova.

KOGA MOGU KONTAKTIRATI UKOLIKO IMAM PITANJE VEZANO ZA NEKU OD IGARA?

Za sva pitanja u vezi igara molimo Vas da kontaktirate određeni escape room:
THE OLD LOCK UP: Kidnapped, Haunted Hotel, The Crypt, Morgue, The Bailiff, Narcos, Panic Room, The Ritual
CLUEGO: Tajna Profesora Baltazara, Memento, Krađa Mona Lise 2
FOX IN A BOX: Pljačka Banke, Bijeg Iz Zatvora, Zodiac Killer
ESCAPE ART: Drakuline Odaje, Robin Hood, Magična Knjižnica
ELEPHANT IN THE ESCAPE ROOM: Ex(it) YU

MOŽEMO LI SUDJELOVATI U BOŽIĆNOM ESCAPE-U AKO SMO VEĆ ODIGRALI SVE NAVEDENE IGRE?

Na žalost, jedini način da sudjelujete u Božićnom escape-u je da zaigrate ponovo.

TKO I NA KOJI NAČIN MOŽE SUDJELOVATI U BOŽIĆNOM ESCAPE-U?

U Božićnom escape-u mogu sudjelovati sve ekipe od 2 do 6 igrača (u The Crypt, Memento i Tajna Profesora Baltazara, može sudjelovati najviše 5 igrača!)

Nakon PRVE odigrane igre u bilo kojem od navedenih escape room-ova svaki tim će dobiti timsku karticu na kojoj može imati do najviše 3 naljepnice (za 3 odigrane igre). Ukoliko tim poželi odigrati više od 3 igre, izdat će im se nova kartica sa istim imenom tima a ispunjena kartica će se zaklamati iza nove. Tim je obavezan svoju timsku karticu imati uz sebe pri svakom posjetu jednom od navedenih escape roo-ova ukoliko želi dobiti novu naljepnicu nakon odigrane igre.

KOLIKO IGARA MORAMO ODIGRATI KAKO BI SE KVALIFICIRALI ZA ULAZAK U BOŽIĆNI ESCAPE?

Za samo sudjelovanje je potrebno odigrati minimalno JEDNU igru. Što više igara odigrate, veće su šanse za osvajanje sve većih i boljih nagrada.

ODIGRALI SMO NEKE OD IGARA PRIJE 4.12.2023. MOGU LI SE TE VEĆ ODIGRANE IGRE UZETI U OBZIR?

Na žalost, nismo u mogućnosti u obzir uzeti igre odigrane prije 4.12.2023.

OSVOJILI SMO BESPLATNU IGRU NA NAGRADNOJ IGRI / NA KVIZU. AKO JU ODIGRAMO U PERIODU OD 4.12.2023. DO 7.1.2024. HOĆEMO LI MOĆI SUDJELOVATI U BOŽIĆNOM ESCAPE-U, ODNOSNO HOĆEMO LI DOBITI NALJEPNICU I NAKON TE ODIGRANE IGRE?

Ekipe koje za vrijeme trajanja turnira iskoriste besplatne igre osvojene na nagradnim igrama i/ili drugim promocijama, tim igrama ne ostvaruju pravo na ulazak u turnir, odnosno besplatnim igrama se ne dobiva naljepnica.

KOLIKO TRAJE BOŽIĆNI ESCAPE, I KAKO ĆEMO SAZNATI KOJA EKIPA JE DOBITNIK POJEDINIH NAGRADA?

Božićni Escape traje od 4.12.2023. do 7.1.2024.
Dobitnici iz svake od kategorija biti će izvučeni nasumično.
Dobitnike tjednih igara izvlačit ćemo svake nedjelje tijekom trajanja eventa, odnosno 10.12., 17.12., 24.12. 31.12.2023. i 7.1.2024.
Dobitnici glavnih nagrada za sve tri navedene kategorije biti će izvučeni 8.1.2024.
Pobjednici svih nagrada biti će objavljeni na ovoj stranici pod imenom svog tima a mi ćemo sve pobjedničke ekipe kontaktirati najkasnije do 10.1.2024. kako bi dogovorili preuzimanje nagrada.

UKOLIKO JEDNU IGRU ODLUČIMO ODIGRATI VIŠE PUTA, HOĆEMO LI DOBITI DODATNU NALJEPNICU ZA ODIGRANU IGRU?

Naravno,navedene igre možete odigrati koliko puta želite, za svaku odigranu igru ćete dobiti novu naljepnicu.

NA KOJI NAČIN ĆE SE DIJELITI NAGRADE?

Ove godine event nije u formi turnira, već giveawaya, ekipe se ne natječu međusobno i ne skupljaju bodove! Osim glavnih nagrada, ove godine, sve ekipe imaju priliku i osvojiti tjedne nagrade. Za tjedne nagrade, svaka odigrana igra vrijedit će kao jedan ulazak u bubanj, tako da što više igrate, povećavate si šanse za tjedni dobitak!
Nagrade će se dodjeljivati za 3 kategorije:
- za 1 odigranu igru (jedna naljepnica)
- za 2 odigrane igre (2 naljepnice)
- za 3 odigranih igara (3 naljepnice)

Ako odigrate više od tri igre, za četvrtu igru dobivate novu karticu i ulazite u bubanj i u kategoriji za tri odigrane igre i jednu odigranu igru, i tako dalje.

Ekipa koja odigra najviše igara osvaja posebnu nagradu iznenađenja!

ŠTO AKO IZGUBIMO ILI ZABORAVIMO PONIJETI TIMSKU KARTICU?

Čuvajte svoju timsku karticu jer samo sa njom možete sudjelovati i preuzeti osvojenu nagradu u Božićnom escape-u! Ukoliko izgubite ili zaboravite ponijeti svoju timsku karticu, game master vam neće moći izdati novu karticu na vase ime tima, niti vam dati naljepnicu da ju sami zalijepite. Game master će vam moći izdati novu karticu sa NOVIM imenom tima, no tada počinjete ispočetka odnosno gubite sve naljepnice koje ste do tada imali na staroj kartici!

ŠTO AKO PRVU IGRU ODIGRAMO U JEDNOM SASTAVU, A KASNIJE U DRUGOM?

Niste obavezni svaku igru odigrati u istom broju, niti u istom sastavu. Bitno je da teamleader ima karticu svojeg tima i pokaže ju prilikom svake igre kako bi dobili novu naljepnicu. Naljepnice je nemoguće dobiti naknadno bez dokaza o odigranoj igri.

OSVOJILI SMO BESPLATNU IGRU KAO JEDNU OD TJEDNIH NAGRADA. MOŽEMO LI JU ISKORISTITI I TIJEKOM TRAJANJA BOŽIĆNOG ESCAPE-A?

Ne. Besplatne igre osvojene u tjednim izvlačenjima moći će se iskoristiti nakon 1.2.2024.

KAKO PREUZETI NAGRADE I DO KADA SE ONE MORAJU ISKORISTITI?

Sve osvojene nagrade će se morati preuzeti najkasnije do 15.2.2024. u bilo kojoj od poslovnica escape room-ova koji sudjeluju u ovogodišnjem Božićnom escape-u, isključivo uz prethodnu najavu. Sve nagrade koje uključuju aktivnosti, termin za iskoristivost,ukoliko nije drugačije navedeno, dogovaraju direktno sa sponzorom. Nakon isteka roka, nagrade se neće moći preuzeti niti iskoristiti.